Nyheter

Workshop – Yin yoga & Reiki med Marja Moen

Välkommen på Yinyoga och Reiki energihealing med Marja Moen
Klassen inleds i tystnad – du tar din matta och hittar en plats i vår vackra yogasal. Ingen fysisk handpåläggning under klassen idag.

Yin yoga sträcker bindväven runt lederna för att öka flexibiliteten, frigöra djupt sittande blockeringar och förbereda sinnet och kroppen för avslappning och meditation.

Reiki är en gammal men samtidigt modern japansk behandlingsmetod som används vid exempelvis stress, smärta och spänningar.

Medan du ligger i meditativt tillstånd och frigör energi genom olika yin yogaställningar erhåller du Reiki-energi att hjälpa dig till ett djupare tillstånd av lugn och ro.

När Reiki-utövarens händer vilar på eleverna (eller precis ovanför kroppen) med avsikt att läka, svarar elevernas energi för att matcha den högre vibrationsfrekvensen som finns hos utövaren. Reiki-healing är ansluten till universell livskraftsenergi och blir en kanal för läkande energi att strömma till där den behövs. Pga rådande omständigheter sker healing utan handpåläggning.

Reiki är en naturlig och säker metod som alla kan använda. Den här kombinationen av holistiska läkningstekniker syftar till att förbättra fysiskt, mentalt och emotionellt välbefinnande.
Max 12 personer
Föranmälan via hej@yogagroup.se
Pris 195 kr – Köp biljett via hemsidan www.yogagroup.se

Dag: Den 11/10 och 22/11
Tid: 1200-1330
Plats: Hantverkaregatan 36
Pris: 195 kr
Anmälan är bindande – Biljett köpes via hemsidan se länk:

https://yogagroup.brponline.se/#/events

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.