Våra klasser

Yoga för män

Yoga är mer än vänlig träning och yoga har en dimension värd att utforska. Styrka, energi och balans genom yoga. Du bygger styrka och rörlighet genom yoga och alla män är välkomna!
Män mediterar

Styrka, energi och balans

Yoga är mer än vänlig träning och yoga har en dimension värd att utforska. Styrka, energi och balans genom yoga. Du bygger styrka och rörlighet genom yoga och alla män är välkomna! Vill du få en bättre fokus på det du gör, kanske känna dig mjukare i kroppen eller få en bättre golfsving?

Under klassen går vi igenom de grundläggande yogapositioner (asanas) och fokuserar på styrka och rörlighet. Du får prova på olika yogastilar; Fysiska yogastilar såsom Hatha och Vinyasa och även Yin yoga och andningsövningar (pranayama). Vi vänder oss till dig som är nybörjare eller har utövat yoga ett tag.

Om klassen

Typ av klass:

Nivå på klassen:

Boka klass:

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?