Nyheter

Sommaryoga Söderköpings Brunn med Maria Hansson Finér

Sommaryoga Söderköpings Brunn med Maria Hansson Finér!

Njut av morgonklasser måndagar, tisdagar och onsdagar kl 0700-0830 veckorna 27 till 33.

Alla kan delta – du utövar yoga med just din kropp och ditt sinne. Det blir en vinyasainspirerad yogaklass med vila på slutet.

Dag: Måndagar, tisdagar och onsdagar veckorna 27-33
Tid: 0700-0830
Plats: Söderköpings Brunn
Pris: 150 kr/klass – swishas på plats
Ingen föranmälan – dropin är varmt välkommen!

OBS! Ingår för dig som har årskort på Yoga Group.

Ta med matta och annan utrustning (kanske filt om du vill ha ngt att sitta på alt att lägga över dig i vilan).

Varmt välkommen!

BIO Maria Hansson Finér

Maria arbetar idag som pedagog och egen företagare. Yoga, hälsa och personligutveckling har varit en stor del av Marias liv. Yogan har varit hennes sätt att hitta emotionell, mental och fysisk hälsa.

”Yogan guidar mig till mitt innersta med hjälp av mitt andetag. Med andningens hjälp tillåter jag mina tankar flyttas från mitt huvud till mitt hjärta. Visdom skapas och ger mig tillgång till all kunskap jag någonsin kommer att behöva. Yogan ger mig verktyg så att jag ska kunna se min väg och följa mitt hjärta.”

Följ gärna Maria på Insta @esteticayoga

Ashtanga, Hatha, Vinyasa Yoga och Yin yoga samt fördjupningskurser +250 H RYT

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.