Nyheter

Sommaryoga Gryts Varv Hotell & Konferens med Catharina Flodin Boman

Favorit i repris – Yoga med Catharina Flodin Boman på Gryts Varv i sommar!

Sommaryoga med Catharina i vår fantastiska Skärgård! Yoga Group i stolt samarbete med Gryts Varv – en av våra absolut vackraste kustpärlor! Efter yogan njut av en lunch lagad med omtanke på restaurangen – ett stenkast från bryggan.

Yoga för alla – oavsett erfarenhet av yoga!

Dag: Lördagar 27 juni tom den 25 juli
Tid: kl 1100-1200
Plats: Bryggan på Gryts Varv Hotell & Konferens
Pris: Yoga 150 kr/gång – ingen förbokning behövs
Ingen förbokning för yoga eller lunch
Betalas via swish till 073-180 02 40 el kontant på plats innan klassen

https://www.grytsvarvhotellkonferens.se/

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.