Nyheter

Sommaryoga Fotbollsplan Snylthumlan Smedby med Marja Moen

Sommaryoga i Smedby med Marja Moen


Alla kan delta vare sig du är nybörjare eller mer avancerad. Inga förkunskaper behövs.
Dag/tid: Tisdagar kl. 19 – 20 Start: Tisdag den 19 majPlats: Snylthumlan gräsytan som är inhängnad utanför Suezarena (Smedby AIS).Pris: 100 kr/gång swishas på plats (Yoga Group-klippkort/medlemskap gäller ej på Marjas sommaryoga).

Köp 5 kort för 475 kr och få 1 klass på Yoga Group! ANMÄLAN direkt till mail marja@coachadittliv.se
Ta med yogamatta och filt (yogamatta kan lånas ange vid bokning). Kläder efter väder (vi ställer in vid regn).
Varmt välkommen – hoppas att vi ses i Smedby!

BIO Marja Moen

Marjas stora passion har länge varit personlig utveckling, träning och yoga. Förutom sitt engagemang inom hälsa arbetar hon som utvecklingsledare på en myndighet. Hon är certifierad coach och har snart avslutats sitt tredje steg som Reiki healer. Läs gärna mer på hennes hemsida https://coachadittliv.se/ och följ henne på Insta @coachadittliv


”Jag bara älskar yogan, kombinationen av det fysiska tillsammans med mjukhet och stillhet och också friheten att utöva yoga var som helst. Yogan ger mig så mycket på insidan, jag får utlopp för min energi genom yogamattan, glädjen till livet och blir samtidigt lugn. En annan positiv effekt av yogan är att jag har blivit både starkare och smidigare i kroppen. Yogamattan är alltid med mig.”


Utbildning: Hatha Yoga, Yin Yoga, Reiki Healing och Mindfulness. +250 H RYT

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.