Nyheter

Presentkort – för mer styrka, energi och balans i ditt liv!

Presentkort  – Vill du ge bort mer styrka, energi och balans till någon du tycker om? Ett presentkort är så enkelt och bra att både ge bort och få. Köp ett presentkort online och välj mellan leverans via E-Post (PDF) eller i ett fint ge-bort-kuvert direkt till brevlådan. 

Presentkort du köper under december och januari månad lägger vi på en gåva:

Köp 500 kr få 100 kr

Köp 1000 kr få 200 kr

Köp 1500 kr få 300 kr

Köp 2000 kr få 400 kr

Köp 2500 kr få 500 kr

Presentkort online – Du köper presentkortet på den summa du har beslutat och vi skickar ut din extra gåva – från 100 kr till 500 kr beroende på vilket belopp du väljer – till dig via mail alt om du kommer in i vår studio på Hantverkaregatan 36 och hämtar! Varmt välkommen! 

Giltighetstid –  3 år och levereras i fint ge-bort-kuvert eller med direktleverans via E-Post.

Köp ett presentkort här

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?