Nyheter

NYHET! Yoga Direkt

Yoga Direkt – dvs yoga on demand kommer inom kort! För dig som har årskort kommer du att få tillgång till inspelade yogaklasser med dina yogalärare. Du yogar när det passar dig och där det passar dig! Mer info kommer!

Nu tar vi digitaliseringen ytterligare ett steg. Våra online-klasser har varit mycket populära och vi har en hög aktivitet i vår yogacommunity. Trots pandemi och vintermörker behöver vi röra på oss, vi behöver återhämtning och vi behöver yoga! I samband med lanseringen av Yoga Direkt kommer vi att ha en kampanj för dig som vill bli medlem med årskort!

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?