Nyheter

NYA REVIDERADE BOKNINGSREGLER

Yogalärare går bland elever i yogaposition

NYA BOKNINGSREGLER

I och med nya lokalen justerar vi våra (pandemi-) bokningsregler 

Bokningsregler yogaklasser i studion: Kan bokas upp till 1 vecka (klippkort) resp 2 veckor (årskort) i förväg och fram till dess att klassen börjar.

Avbokning: Du ska boka av sin klass minst 4 timmar innan klassen startar.

Om du har tre no-show under en månad förlorar du möjligheten att boka i appen under två veckor. 

Bokningsregler yogaklasser online: Kan bokas upp till 1 resp 2 veckor i förväg dock minst 2 timmar innan klassen börjar. Undantag morgonklasser (med start mellan 0600-1000) minst 12 timmar innan start. 

Avbokning yogaklasser online: Kan bokas av fram till dess att den startar. 

Bokningsregler workshops, kurser och föreläsningar: Betald bokning är bindande. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg. 

____________________________________________________

OBS!!! Vi ber dig att inte boka en plats ”ifall du kan komma” eller ”ifall du känner dig frisk imorgon”. Var fullt frisk och beredd att ta platsen är det som gäller. I dessa tider är våra fysiska klasser guld värd för många. Tillsammans kan vi få allt att fungera mycket bättre. Vi ser ljuset i tunneln och snart har vi en ”vanlig” studio igen.

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?