Nyheter

NYA BOKNINGSREGLER PÅ ONELINEKLASSER!

NYA!! Bokningsregler för online-klasser:
Årskort/klippkort – du kan boka upp till 2 veckor i förväg dock minst 2 timmar innan start av lunch- och kvällsklass. Morgonklasser (med start mellan 0600-1000) kan du boka upp till 2 veckor i förväg och minst 12 timmar innan start. 

Vi räknar med att det alltid finns plats på våra online-klasser för dig och kan erbjuda 2 veckors bokning i förväg både till dig som har årskort och till dig som har klippkort. 

Har du ännu inte testat våra online-klasser – hör av dig! Maila hej@yogagroup.se så får du en gratis testklass! 

Varma adventshälsningar
Eva & Team Yoga Group

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?