Nyheter

NY LOKAL!!!

Vi har den stora glädjen att presentera vår nya lokal: 230 kvm på Lindens Köpcentrum plan 2 (när du kommer upp för rulltrappan lite snett rakt fram och du har Johnells på höger sida). Detta innebär att vi kan ta emot 23 personer i vår nya fina lokal! Vi kommer att mysa till den lite allt eftersom och hoppas du har överseende. Vi kommer att flytta över vår verksamhet tillfälligt till den nya lokalen den kommande veckan. Du kommer tydligt att se i appen var yogaklassen hålls.

Detta innebär att vi kan ta emot nya medlemmar vare sig du vill ha årskort eller klippkort. Mer info kommer!

KAMPANJ! Köp 10 yogaklasser få 5 extra klasser för 1295 kr!

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?