Nyheter

Må bättre med yoga & meditation på Yoga Group med Lisa Månsson

Må bättre med yoga både i kropp och knopp

”Det behövs en kontinuitet och att vi tillsammans hjälper dig till en god vana där du tar hand om dig inifrån och ut så att du kan få mer styrka, energi och balans i ditt liv.”

Lisa leder dig till dina nya vanor genom att undervisa yoga och meditation. Hon har erfarenhet av att vända ett destruktivt livsmönster med psykisk ohälsa och idrottsskada. Till ett liv där mer harmoni och goda vanor har tagit allt större del i livet.

Yogan hjälper mig att lyssna till mitt hjärta, bli mer närvarande och medveten. Att göra utan att tänka = frihet i kropp och sinne. Det är härligt.”

Ett av hennes bästa citat är ”Kraften kommer inifrån”.

Yoga

Yogan kommer att vara grundläggande enklare yogapositioner och anpassas till varje grupp och individ. Klassen inleds i tystnad och kort meditation/pranayama och avslutas med vila/savasana. Framför allt ska vi lära känna varandra och ha roligt tillsammans och åt oss själva. Yoga är roligt och med yoga kan du må så mycket bättre.

Föreläsning

Grundläggande teori om yoga och hur dessa verktyg kan hjälpa oss i vårt liv.

För att du ska få allra bästa resultat. Skriv ett mail och berätta om varför du vill må bättre, vad du vill ha för förändringar i ditt liv och vilka förväntningar du har på den här kursen så vi får veta mer om dig – för att du ska få allra bästa resultat.

Ring för mer info 0707-35 69 70

Max: 12 deltagare (för att du ska få mer indivuduell hjälp har vi begränsat antalet till 12)

Antal träffar: 12 st under sex veckor

Ålder: från 18 år

Pris: Early bird t.o.m 15 juli 3.500 kr (ord pris 3.750 kr) – Betalar du nu så får du en PT värde 850 kr!

Start v 35 måndagar och onsdagar kl 19.00-20.15

Prel anmälan tas emot redan nu och du har en säker plats på kursen. Anmälan är bindande, men du får gärna låta någon annan ta över din plats om du får förhinder. Självklart återbetalas hela beloppet om evenemanget blir inställt pga rådande omständighet. 

Ordinarie klasser ingår – dvs man går fritt antal klasser utöver kursen.

Efter slutförd kurs erbjuds 30% rabatt på årskort värde 1602 kr

I priset ingår boken ´Planera för din hälsa`- värde 179 kr

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.