Nyheter

KOMMANDE RETREAT – Masesgården och Yoga Group goes Långbers i Tällberg

VI HAR FLYTTAT FRAM VÅR HÄLSOHELG & ÅTERKOMMER OM NYTT DATUM!

Vi flyttar fram vårt event så snart restriktionerna tas bort.

Yoga Group & Masesgården i Tällberg 6-9 maj 2021 – En hälsohelg med mer styrka, energi och balans fysiskt och mentalt för alla i alla åldrar! En magiskt vacker plats för detta unika event!

 

 

 

Den 6-9 maj gästspelar Masesgården & Yoga Group – i stolt samarbete – på First Hotel Tällberg. 

 

 

 

 – Vi tar med oss hälsohemmets idéer och vad som ger god hälsa och får dig att må bra, både fysiskt och mentalt. 

 

 – Vi tar dig med på yoga- och meditationsövningar som ger en mjuk inbromsning från vardagsstressen & du kommer känna igen dina lärare från Yoga Group Norrköping. 

 

 – Vi tar dig med på fysiskt utmanande träning terränglöpning, core träning mm.

–  Vi tar dig med på lugna sköna meditativa promenader och kalla vårbad.

 

–  Det blir även inspirerande föredrag om näringsrik och viktvänlig mat, om hur du kan påverka din hjärnhälsa, om hur stress påverkar din kropp, om vad yoga och personlig utveckling hänger samman, hur du håller motivationen uppe för hälsosamma vanor mm mm.

 

Räkna med ett härligt program med allt som ger dig mer styrka, energi och balans fysiskt, mentalt och själsligt. 

 

Mer info och priser kommer inom kort.    

 

 

 

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?