Nyheter

KAMPANJ KLIPPKORT

Trots pandemi och vintermörker behöver vi röra på oss, vi behöver återhämtning och vi behöver yoga! Med vår nya lokal i Linden Köpcentrum plan 2 kan vi ta emot fler som vill börja yoga hos oss! Du kan boka yogaklasser en vecka i förväg och vårt urval av yoga – både avseende klasser i studion och online-yoga – är störts i Norrköping! Vi kan ta emot 23 deltagare och ca 20 – 25 klasser per vecka! Varje deltagare har 10 kvm vardera enligt de restriktioner som gäller under pandemin och tills vidare. Vill du även gå våra online-klasser finns även den möjligheten med detta kort! Se vårt schema i vår app Yoga Group eller via länken:

https://yogagroup.brponline.se/#/groupactivities

Köp 10 kort och få 5 extra yogaklasser – 1295 kr

Köp 20 kort och få 10 extra yogaklasser – 2095 kr

Yoga Online-kort 20 gånger – 995 kr (ord pris 1295 kr)

https://yogagroup.brponline.se/#/wizard/valuecard/buy/selectvaluecard?webCategory=5&abortState=app.webcategories

Upptäck våra yogaklasser

Ashtanga Vinyasa Yoga

Är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa.

Yogalärare hjälper en kvinnlig elev

Vinyasa Yoga

Betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Är du ny hos oss och vill prova på yoga eller vill du sprida styrka, energi och balans vidare till någon annan?