Välkommen till ett yogacenter för alla

För dig som är ny på Yoga Group

Välkomna till oss! Vi är ett yogaträningscenter där alla kan utöva yoga. Man behöver inte kunna något innan, ha någon speciell kropp eller utrustning för att börja yoga.

Vi har yoga i vår studio på Hantverkaregatan och i Linden Köpcentrum plan 2! Samtliga våra yogaklasser sänder vi även online i realtid. Vi kompletterar även vårt schema med inspelade yogaklasser – allt för att göra det enkelt för dig att börja yoga med oss! 

Så här går det till för dig som är ny och vill prova yoga och online-yoga

  • Köp en gratis prova-på eller fem gratis-online-klasser
  • Registrera en profil och välj ett lösenord
  • Välj en klass du vill prova och boka i vår app Yoga Group alternativt via vår hemsida
  • Vill du ha hjälp att välja klass – ring oss gärna på 0707-35 69 70

Varmt välkommen!

Några av våra populära klasser

Vi kombinerar fysisk yogaträning med olika meditationstekniker. Upptäck våra klasser och hitta rätt hos Yoga Group.​

Hatha Yoga

Ordet Hatha är sanskrit, där ”Ha” betyder sol och ”Tha” betyder måne. Syftet med hathayoga är att finna inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. Hathayogans mjuka, fysiska yogapositioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer som exempelvis ashtanga vinyasa.

Yoga för män

Yoga är mer än vänlig träning och yoga har en dimension värd att utforska. Styrka, energi och balans genom yoga. Du bygger styrka och rörlighet genom yoga och alla män är välkomna!

Män mediterar

Yin Yoga

Yin yoga kännetecknas av passiva positioner utförda i stillhet och medveten närvaro. I yin yogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund.

Våra elever säger

Yoga ger mig balans


Tack för att jag får vara med. Det är svårt att beskriva vad yoga är för mig utan att det ska låta alltför flummigt yogiskt. Yoga för mig känns så självklar och är en del av mitt liv och den kommer alltid vara det. Yogan hjälper mig att lyssna på min kropp, att vara snäll och varsam mot mig själv men samtidigt utmana. Jag lär känna mig själv bättre genom yogan.

Jessica

Yoga med fokus på mångsidig träning

Yogan ger oss utrymme att tänka efter, känna efter och reflektera. Med yoga får du verktygen att styra ditt som du verkligen vill ha det på alla plan.​

Styrka

I yoga bygger vi den fysiska och den mentala styrkan. För att vara fysiskt stark behöver man även vara smidig och mjuk i kroppen.

Energi

Genom den fysiska yogan och andningen får vi ökad cirkulation och därmed ökad energi. Och att vara i medvetenhet och i nuet skapar också energi.

Balans

Våra kroppar är gjorda för aktivitet och vila och balans mellan dem båda. Genom aktivitet och vila finner vi mer balans i livet.